Wat kunnen wij voor u betekenen?

DIENSTEN

Glasbewassing-Gevelreiniging

De gevel is het visitekaartje van het gebouw, glasbewassing en gevelreiniging dragen ertoe bij dat de gevel een fraaie esthetisch uitstraling heeft. Daarbij is glasbewassing en gevelconservering tevens de basis van gestructureerd gevelonderhoud.

LEES MEER

Stralen - Voegwerk

Het stralen van gevels en het voegen dient vakkundig te worden uitgevoerd, voor het stralen van gevels beschikt Façade Care over verschillende straaltechnieken.

LEES MEER

Kitwerk

Kitwerk oftewel voegafdichting zorgt voor de finishing touch en draagt bij aan een goede waterdichte gevel. Façade Care adviseert u graag over de mogelijkheden van de diverse voegafdichtingen.

LEES MEER

Betonreparatie

Façade Care is specialist op het gebied van betonreparatie en renovatie, herstellen van betonrot en betoninjectie. Onze beton-onderhoudskundige kan u vakbekwaam adviseren.

LEES MEER

Geveltechniek

Slecht functioneerde ramen en deuren, glasvervanging, gevellekkages en geveldelen vervangen bij Façade Care helpen wij u graag. De werkzaamheden worden uitgevoerd conform de richtlijnen van de VMRG (Vereniging van Metalen Ramen en Gevels).

LEES MEER

Gevelmanagement

De basis van gevelmanagement is een uitgebreide inventarisatie van de gevel en de zich daar bevindende gevelelementen. Op basis van de inventarisatie wordt een Meerjarig Onderhoud Plan (MJOP) gemaakt waarin de esthetische en technische onderhoudsaspecten van de gevel zijn opgenomen. Gevelmanagement leidt tot een technisch goed functionerende gevel met een fraai esthetisch aanzien.

LEES MEER

Folie-applicatie

Zwaar verweerde aluminium of kunststof geveldelen kunnen door Façade Care worden voorzien van een duurzame folie. Dit alternatief voor het schilderen of spuiten van geveldelen kan met een garantie van tenminste 10 jaar worden aangeboden. De gevel voorzien van een nieuwe kleur behoort ook tot de mogelijkheden.

LEES MEER

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid van de gevel is essentieel voor een efficiënte en kostenbesparend onderhoud van de gevel en glazen daken. Met de expertise van de gevelreiniging en technisch onderhoud van gevels is Façade Care in staat om U goed te adviseren. Buiten de advisering kunnen wij ook de montage van de bereikbaarheidsvoorzieningen verzorgen.

LEES MEER

Logistiek

Voor een goede afdichting tijdens het laden en lossen van vrachtwagens worden dockshelters en levellers toegepast. Een goede aansluiting op de gevel en de vloer, zorgen voor een veilige aansluiting tijdens het laden en lossen en beperken het energieverlies uit de aangrenzende ruimte.

 

LEES MEER

TELEFOONNUMMERS

 

T : +31 (0)73 822 71 03

M : +31 (0)6 82 40 28 96

ADRES

 

Handelsstraat 2

5391 LP  Nuland

In het kort

Onze diensten

Façade Care B.V. voorziet middels een joint venture van een aantal gespecialiseerde partijen in esthetisch gevelonderhoud, technisch gevelonderhoud aan metalen en kunststof gevels, kit en vloercoating werkzaamheden en betonreparatie.

Geveltechniek

Gevelmanagement

Folie-applicatie

Gevelmanagement

Logistiek

© 2019 Façade Care - Webdesign: Clic Visuals Reclame