Lees hier meer over deze dienst

STRALEN-VOEGWERK

Stralen-Voegwerk

Gemetselde gevels en betonnen geveldelen kunnen gereinigd worden middels heet water met aangepaste druk en doormiddel van stralen van gevels.

 

Heet water aangepaste druk indien noodzakelijk aangevuld met chemische gevel-reinigingsproducten.

 

Bij het stralen van gevels heeft Façade Care de beschikking over 2 verschillende methodes om de gevel te stralen.

 

Natstraal methode;

De natstraal methode kunnen we toepassen daar waar het vrijkomende residu na uitvoering goed kan worden opgeruimd. Bij natstralen wordt het straalmedium middels water met aangepaste druk aangebracht.

 

Spons stralen

Bij de spons straal methode wordt het straalmedium aangebracht in kleine sponsjes die met aangepaste druk worden aangebracht op de gevel. Deze methode is droog en geeft zeer weinig overlast. De sponsjes worden na gebruik opgevangen en kunnen na recycling hergebruikt worden.

 

De keuze voor een van deze technieken is afhankelijk van de te stralen ondergrond en de locatie van de gevel (omgeving).

 

Voegwerk wordt in de loop der jaren aangetast door weers- en milieu-invloeden, de voeg wordt dan zacht en poreus. Als het voegwerk eenmaal is aangetast kan vocht indringen en kan er bij vorst schade ontstaan aan de steen. Façade Care kan de voeg deskundig verwijderen en nieuw voegwerk aanbrengen.

 

Na het stralen en of voegen is het vaak te adviseren om de gevel te impregneren waardoor de gevel weer jarenlang beschermt is tegen atmosferische vervuiling en vocht.

Het stralen van gevels is een zeer grondige manier van gevelreiniging, het goed stralen van gevels vereist goed vakmanschap.

Wat kun je verwachten?

Een deugdelijk advies op basis van welke straaltechniek voldoet aan de gestelde eisen

Een mooie fraaie gevel

Goed hersteld voegwerk

TELEFOONNUMMERS

 

T : +31 (0)73 822 71 03

M : +31 (0)6 82 40 28 96

ADRES

 

Handelsstraat 2

5391 LP  Nuland

In het kort

Onze diensten

Façade Care B.V. voorziet middels een joint venture van een aantal gespecialiseerde partijen in esthetisch gevelonderhoud, technisch gevelonderhoud aan metalen en kunststof gevels, kit en vloercoating werkzaamheden en betonreparatie.

Geveltechniek

Gevelmanagement

Folie-applicatie

Gevelmanagement

Logistiek

© 2019 Façade Care - Webdesign: Clic Visuals Reclame