Lees hier meer over deze dienst

LOGISTIEK

Logistiek

Dockshelters en levellers

Voor een goede afdichting tijdens het laden en lossen van vrachtwagens worden dockshelters en levellers toegepast. Een goede aansluiting op de gevel en de vloer, zorgen voor een veilige aansluiting tijdens het laden en lossen en beperken het energieverlies uit de aangrenzende ruimte.

 

Façade Care levert flexibele dockshelters in staal en aluminium, tevens zijn de dockshelters brandwerend conform DIN 75200.

 

De levellers zijn leverbaar in een standaard robuuste stalen uitvoering van 6 ton / 10 ton en maatwerk conform aangeleverde specificaties.

 

De levering van dockshelters en levellers kan worden aangevuld met ondersteunende attributen zoals dock bumpers, wieldwingers, dockverlichting en verkeerslichten.

 

Industriële deuren

Industriële deuren, high-speed deuren en brandwerende deuren.

Façade Care levert en monteert deuren voor industrie en logistieke ruimten.

 

Maximale veiligheid in inbraakwering en brandwering gecombineerd met beperking van warmteverlies de deuren van Façade Care voldoen aan de eisen die hieraan gesteld mogen worden.

 

De industriële deuren zijn veilig, modulair en aanpasbaar.

 

Onze jarenlange ervaring in combinatie met de wensen van onze klanten uit industrie en logistiek stelt ons in staat om onze deuren te leveren en monteren aan de behoeften en vereisten van onze klanten.

 

De industriële deuren bieden een goede thermische en akoestische isolatie. Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik in magazijnen, logistieke centra.

 

De goede keuze van model en type is essentieel om de logistieke processen mede te optimaliseren. Om deze reden hebben we een uitgebreide keus in de levering en montage van industriële deuren, Façade Care adviseert U in deze keuze.

 

Snelloopdeuren

Altijd snel open en dicht om aan uw behoeften te voldoen.

 

Façade Care levert en monteert een gevarieerd assortiment hogesnelheidsdeuren die zijn ontworpen als scheidingselementen voor gebieden met continu en zwaar verkeer.

 

Onze snelloopdeuren zijn ontworpen voor gebruik in winkels, logistieke centra en industriële gebouwen waar een constante stroom van goederen plaatsvindt, de deuren zorgen altijd voor een goede afdichting in geluid en warmte of koude.

 

Alle snelloopdeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen die bijdragen aan het vlekkeloos functioneren tijdens het zeer frequent gebruik van de snelloopdeuren. De snelloopdeuren zijn veilig en voldoen aan alle Europese normen conform (UNE-EN 12453 & UNE-EN 13241).

 

Brandwerende deuren

Veiligheid is de basis van uitmuntendheid.

 

Façade care levert en monteert brandwerende deuren die uitmunten in veiligheid en eenvoud, functionaliteit en robuustheid.

 

Installatie van brandwerende deuren is meer en meer gebruikelijk, omdat de huidige bouwverordeningen en de eisen die gesteld worden door verzekeringen een hoog niveau van brandbeveiliging in industriële gebouwen eisen.

 

Levering en montage volgens de gestelde specificaties (glijdend of verticaal met een of meer bladen, oprolbaar met voetgangersdeur, enz.) Onze deuren worden gecompleteerd met diverse mogelijkheden om de deuren onderdeel te maken van het gehele branddetectiesysteem.

 

 

De brandwerende deuren voldoen aan de brandbestendigheid volgens de UNE EN 1634-1, UNE EN 1363-1 en UNE EN 13501-2 testnormen. Façade Care kan daarom al haar branddeuren met deze certificeringen en goedkeuringen garanderen volledig in overeenstemming met de huidige wetgeving.

 

Onderhoud en keuring

Ook voor het jaarlijks onderhoud en de keuring kunnen wij u van dienst zijn.

Onze vakbekwame monteurs werken conform uitgebreide inspectielijsten die na de inspectie vertaald worden naar een offerte voor herstel. Kleine reparaties worden direct tijdens de inspectie uitgevoerd.

Na de inspectie worden de inspectielijsten aan u ter beoordeling gegeven, deze kunnen worden toegevoegd aan het dossier. Bij controle kunnen de inspectielijsten aan de controlerende instanties ter hand worden gesteld.

 

 

Voor een goede afdichting tijdens het laden en lossen van vrachtwagens worden dockshelters en levellers toegepast

Lidmaatschap NEBRIN

Persoonlijk contact met korte communicatielijnen

Merkonafhankelijk advies

Handhaving van de minimale kwaliteitseisen

Professionele installatie en reparatie

Garantie op leveringen en uitgevoerde reparaties

Klachtenregeling met een onafhankelijke beoordeling door branche experts.

Zorg voor veiligheid, gezondheid en milieu

TELEFOONNUMMERS

 

T : +31 (0)73 822 71 03

M : +31 (0)6 82 40 28 96

ADRES

 

Handelsstraat 2

5391 LP  Nuland

In het kort

Onze diensten

Façade Care B.V. voorziet middels een joint venture van een aantal gespecialiseerde partijen in esthetisch gevelonderhoud, technisch gevelonderhoud aan metalen en kunststof gevels, kit en vloercoating werkzaamheden en betonreparatie.

Geveltechniek

Gevelmanagement

Folie-applicatie

Gevelmanagement

Logistiek

© 2019 Façade Care - Webdesign: Clic Visuals Reclame