Lees hier meer over deze dienst

KITWERK

Kitwerk

Kitwerk is een vorm van afwerking en afdichting die speciale aandacht verdiend. Voor een goede waterdichte afdichting met garantie dienen deze werkzaamheden met vakmanschap te worden uitgevoerd. Façade Care is gespecialiseerd in het afkitten van alle soorten voegen waaronder ook brugvoegen. We zijn voornamelijk actief in de zakelijke markt.

 

Desgewenst kunnen wij de kitwerkzaamheden aan vloeren ook combineren met het aanbrengen van een coating die voldoet aan de door de klant gestelde eisen.

 

U kunt bij Façade Care terecht voor het kitten van;

Geveldilataties,  kitwerk t.b.v. structurele beglazing, natuursteen, vloerdilataties, betonbanden, betonplaten, galarijvoegen, brugvoegen, waterslagen en kozijnen.

 

Lekkages veroorzaken vaak grote en vervelende schades. Deze lekkages zijn vaak te voorkomen door tijdig onderhoud te plegen aan de waterdichte voegen en of om deze tijdig te vervangen. Façade Care is ervaren in het onderhouden en vervangen van verouderde kitvoegen. Wij beschikken over de verschillende benodigde technieken en werken samen met gerenommeerde leveranciers van kit en coatings.

 

Hierdoor kan Façade Care tussen de 5 en 12 jaar garantie verstrekken op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Kitwerk oftewel voegafdichtingen voorkomen inwatering in de gevel en de vloeren en dragen bij tot een levensduurverlenging van het gebouw.

Wat kun je verwachten?

Een deugdelijk advies met betrekking tot de soort voegafdichting en de te verwerken kitsoorten

een technisch goed en functioneele waterdichte vloer

Een fraai aanzien passende bij de gevel of de vloer

TELEFOONNUMMERS

 

T : +31 (0)73 822 71 03

M : +31 (0)6 82 40 28 96

ADRES

 

Handelsstraat 2

5391 LP  Nuland

In het kort

Onze diensten

Façade Care B.V. voorziet middels een joint venture van een aantal gespecialiseerde partijen in esthetisch gevelonderhoud, technisch gevelonderhoud aan metalen en kunststof gevels, kit en vloercoating werkzaamheden en betonreparatie.

Geveltechniek

Gevelmanagement

Folie-applicatie

Gevelmanagement

Logistiek

© 2019 Façade Care - Webdesign: Clic Visuals Reclame