Lees hier meer over deze dienst

GLASBEWASSING-GEVELREINIGING

Glasbewassing-Gevelreiniging

Glasbewassing en gevelreiniging

De basis van goed gevelonderhoud is glasbewassing hierbij is het van belang dat de omlijstende geveldelen mee gewassen en gedroogd en of gespoeld worden. Middels deze methode kan geconcentreerd vervuild waswater geen aantasting van de omliggende geveldelen veroorzaken.

 

Bij de glasbewassing onderscheiden we twee methoden;

 

De traditionele methode middels inwasser en raamtrekker.

 

De telescoop glasbewassing middels borstel en osmosewater, middels deze methode wordt de gevel gewassen en tevens gespoeld met schoon osmose water dat streeploos opdroogt na de bewassing.

 

De glasbewassing en gevelreiniging wordt door Façade Care uitgevoerd met eigen hoogwerkers, hogedrukreinigers en osmose bewassingsystemen.

 

Gevelreiniging en conservering

Metalen en kunststof geveldelen hebben regelmatig onderhoud nodig. Door het uitvoeren van reiniging en conservering wordt de garantie geborgd die verstrekt wordt door de VMRG (vereniging metalen ramen en gevels) en de VKG (vereniging van kunststof gevelelementenindustrie). Door het regelmatig uitvoeren van gevelreiniging en conservering wordt de levensduur van de gevel verlengt en het esthetisch aanzien van de gevel verhoogd.

 

Ook gemetselde en betonnen gevels worden door Façade Care onderhouden en beschermt middels impregneren. Buiten hogedrukreinigers heeft Façade Care de beschikking over machines voor het vochtstralen van gevels alsmede ook de nieuwste techniek van sponsstralen. Na uitvoering van de reiniging kan de gevel worden gevoegd, geïmpregneerd en/of van een coating worden voorzien.

 

 

Façade Care werkt uitsluitend met gerenommeerde leveranciers van gevel reinigingsproducten en gevel conserveringsproducten.

Deskundige glasbewassing en gevelreiniging de basis voor een fraaie en duurzame gevel. Het vakkundig bewassen en reinigen van een gevel draagt bij aan een goede verhuurbaarheid en tevreden huurders.

Wat kun je verwachten?

Gebouwspecifiek maatwerk passende in het MJOP

Een goede planning en uitvoering van de werkzaamheden

Een representatief aanzien van de gevel

TELEFOONNUMMERS

 

T : +31 (0)73 822 71 03

M : +31 (0)6 82 40 28 96

ADRES

 

Handelsstraat 2

5391 LP  Nuland

In het kort

Onze diensten

Façade Care B.V. voorziet middels een joint venture van een aantal gespecialiseerde partijen in esthetisch gevelonderhoud, technisch gevelonderhoud aan metalen en kunststof gevels, kit en vloercoating werkzaamheden en betonreparatie.

Geveltechniek

Gevelmanagement

Folie-applicatie

Gevelmanagement

Logistiek

© 2019 Façade Care - Webdesign: Clic Visuals Reclame