Lees hier meer over deze dienst

GEVELTECHNIEK

Geveltechnieken

De gevel / zonwering dient vanaf oplevering te worden onderhouden, in eerste instantie vanwege de verleende garantie. Maar ook na de garantie is technisch functioneel onderhoud noodzakelijk om een goed functioneren van de gevel en de zich daarin bevinden draaiende delen te borgen. Door het technisch onderhoud in te brengen in een meerjarig onderhoud plan  (MJOP) worden toekomstige gebreken voorkomen en voldoet U aan de veiligheidseisen met betrekking tot het functioneel zijn van vluchtdeuren.

 

Door technisch onderhoud blijft de gevel voldoen aan de gewenste prestaties (functionaliteit, de comfort aspecten en levensduur van de gevel) en worden toekomstige gebreken voorkomen.

 

Ook voor acute problemen die kunnen ontstaan door inbraak, storm en andere incidenten kan Façade Care een passende oplossing bieden. Bij lekkage problemen kan Façade Care onderzoeken uitvoeren om de oorzaak te achterhalen, na het onderzoek volgt een rapportage en een passend hersteladvies.

 

Bij verouderde gevels kan Façade Care de gevel  revitaliseren. Onder revitaliseren verstaan wij het visueel aanpakken van de gevel om een nieuwe uitstraling te creëren tot het vervangen van de gevel (delen) ten behoeve van het verhogen van de het energie label, verbeteren van functionaliteit en het verbeteren van de comfort aspecten.

Een technisch goed onderhouden gevel leidt tot een goede waterkering en functioneel goed hang en sluitwerk.

Wat kun je verwachten?

Goed functionerende ramen en deuren door vakkundig (contract) onderhoud aan ramen en deuren en de overige geveldelen

Bij renovatie van gevel en geveldelen een opwaardering van het esthetisch aanzien en de isolatie van het gebouw

Een lekkagevrije gevel

TELEFOONNUMMERS

 

T : +31 (0)73 822 71 03

M : +31 (0)6 82 40 28 96

ADRES

 

Handelsstraat 2

5391 LP  Nuland

In het kort

Onze diensten

Façade Care B.V. voorziet middels een joint venture van een aantal gespecialiseerde partijen in esthetisch gevelonderhoud, technisch gevelonderhoud aan metalen en kunststof gevels, kit en vloercoating werkzaamheden en betonreparatie.

Geveltechniek

Gevelmanagement

Folie-applicatie

Gevelmanagement

Logistiek

© 2019 Façade Care - Webdesign: Clic Visuals Reclame