Lees hier meer over deze dienst

BEREIKBAARHEID

Bereikbaarheid

Façade Care weet als geen ander dat het bereik van gevel en dak essentieel is voor kostenbesparend en veilig onderhoud.

 

Deskundig adviseren wij u over de toegangsweg en werkplekinrichting zodat deze veilig en functioneel is voor de uitvoering van de gevel en dak werkzaamheden.

 

Buiten de advisering kunnen wij ook de producten en systemen leveren die op basis van een vooraf opgemaakte RI&E (risico inventarisatie) gebaseerd is op het uit te voeren onderhoud, de gewenste frequentie, werkmethode en de overige functies van de veiligheidsvoorzieningen. De producten en systemen worden mede beoordeeld op de montage eisen en de geschiktheid van de ondergrond (dak en geveldelen) waarop de montage moet plaatsvinden.

 

Het uiteindelijke doel van de aangebrachte producten en systemen moet leiden tot efficiënt onderhoud, een veilige toegang en een veilige werkplek zodat de werkzaamheden optimaal beveiligd uitgevoerd kunnen worden.

Bereikbaarheid van gevel en daken is de basis voor duurzaam en efficiënt onderhoud

Wat kun je verwachten?

Een goede bereikbaarheid van daken en gevels waardoor goed onderhoud mogelijk is

Veilige uitvoering van noodzakelijke werkzaamheden aan daken en gevels

Duurzame oplossingen op basis van vooraf opgemaakte RI&E (Risico Inventarisatie) die gebaseerd zijn op het onderhoud, de frequentie, werkmethode en de functie van de veiligheidsvoorzieningen.

TELEFOONNUMMERS

 

T : +31 (0)73 822 71 03

M : +31 (0)6 82 40 28 96

ADRES

 

Handelsstraat 2

5391 LP  Nuland

In het kort

Onze diensten

Façade Care B.V. voorziet middels een joint venture van een aantal gespecialiseerde partijen in esthetisch gevelonderhoud, technisch gevelonderhoud aan metalen en kunststof gevels, kit en vloercoating werkzaamheden en betonreparatie.

Geveltechniek

Gevelmanagement

Folie-applicatie

Gevelmanagement

Logistiek

© 2019 Façade Care - Webdesign: Clic Visuals Reclame